VERZENDING BINNEN NL / BE

verzending binnen 5 tot 7 werkdagen

VERZENDING BINNEN NL / BE

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Top 5 gepersonaliseerde kraamcadeaus

Top 5 gepersonaliseerde kraamcadeaus

Er is een baby geboren en jij zoekt daarvoor het perfecte kraamcadeau. Een kraamcadeau met de naam van de kleine is altijd een bijzonder cadeau, want de nieuwe ouders kozen niet voor niks deze prachtige naam. Daarom vind je hier een top 5 gepersonaliseerde kraamcadeaus. Waar ga jij de nieuwe ouders mee verrassen?

Een nieuw leventje verdient een bijzonder cadeau. Een cadeau wat ze altijd zullen bewaren en altijd zullen onthouden is een cadeau met de naam van de kleine. In het assortiment van Feestje van Hout vind je de leukste presentjes in verschillende prijsklassen en altijd gepersonaliseerd.

5 tips voor een gepersonaliseerd kraamcadeau

1. Gepersonaliseerde herinneringskist

Met stip op 1 staat de gepersonaliseerde herinneringskist. Een houten kist gegraveerd en gepersonaliseerd naar wens, waarin je al die bijzondere herinneringen netjes bij elkaar kan bewaren. Wat dacht je van het eerste pakje, de echo’s en het geboorte kaartje. Feestje van Hout heeft 8 verschillende ontwerpen, maar ook op basis van het geboortekaartje is mogelijk. 

mijlpaalkaart

2. Mijlpaalkaarten met naam

Wat groeien die babytjes toch ontzettend hard. Om nooit te vergeten hoe klein ze waren en goed te zien hoe hard ze groeien, maar je iedere maand een foto met onze mijlpaalkaarten. Zo heb je na een jaar een prachtige groei in beeld. De mijlpaalkaarten zijn er met en zonder naam

3. Geboorteposter op hout

Als dit geen bijzonder gepersonaliseerd cadeau is. Een handgetekende illustratie van de kleine baby op hout gegraveerd, met daaronder de geboorte gegevens. Dit bijzondere gepersonaliseerde cadeau zal zeker voor altijd een mooi plekje in huis krijgen. 

4. Wolkhanger

Een van de populairste kraamcadeautjes met naam van Feestje van Hout. Een wolfhanger voor in het kamertje met de naam van de baby. Zowel voor jongens als meisjes prachtig en op de hangers kun je de geboortedatum, gewicht en tijd kwijt. 

5. Geboorteaankondiging

De mooiste naam verdient een plekje in het kamertje, of bij het wiegje. Met dit bordje met de naam, zit je altijd goed. 

Kan je in deze top 5 gepersonaliseerde kraamcadeau’s de gouden tip nog niet vinden? Bekijk dan snel ons andere feestje-assortiment of stuur een berichtje met jouw wensen. Want wij ontwerpen en maken alles zelf, dus ook custom made is vaak mogelijk.